yaramaz_bocegim bana kolay gelen bebeğimin de yiyebildiği yemeklerden yazayım size. Tabiki çorbalar, yoğurt çorbası şehriyeli tarhana çorbası ya da mercimek çorbası. Makarna, salçalı makarna veya kremalı mantarlı makarna. Ton balıklı da yapıyorum ama bebeğime vermiyorum o şekilde. Köfte patates tavuk gibi şeyleri artık airfrayer de pişiriyorum, gereksiz sanıyordum ama inanılmaz kolaylaştırdı işimi gerçekten çok memnunum. Mesela bugün köfte mantar patates biber ve domates airfrayerda pişirdim onlar pişerken hemen bir pilav ve salata yaptım 40 dk da çıktım mutfaktan. Pratik olması açısından nohut fasulye ya da buğday gibi şeyleri akşamdan suya koyuyorum eve geldiğimde hemen fissler düdüklümde 6-8 dk da hazır olmuş oluyor yemeğim. Et i de aynı şekilde düdüklüde pişiririm hep. Karnıyarıkları buzluğa attım yiyeceğimiz gün çıkarıyorum içlerine bir kıyma harcı üstüne bir sos. Aklıma gelenleri yazdım umarım yardımcı olabildim, zamanla insan daha pratik oluyor pratik ürünler de kullanınca kolay oluyor.