Asyaveannesi04 ebrudelibasan konak şampuanlarından önce bence konağı geçirin zeytinyağı karbonat karıştırıp banyodan 15 dk önce sürün banyo yaptırın konak tarağı ile ters yöne tarayın geçiyor
Ebruceyda ebrudelibasan konak sampuanina gerek yok bosa para harcamayin. Banyodan yarim saat once zeytinyagi surun ovalayin. Banyoda da konak taragi ile tarayin bolca. Haftada iki kez yapin. Cok rahat bitiyor.
Niliyyy ebrudelibasan ben o kadar paraya şampuan aldım ama en etkili çözüm zeytinyağı ve konak tarağı bence başka bisey ye gerek yok tarağı zeytinyağına batırıp ters tarayın yavaşça sonra 1 2 saat sonra banyo yaptirirsiniz
Arslann ebrudelibasan ben oğlumunkini banyodan önce yumuşattıp zeytinyağla temizledim sonra banyo yaptırdım öyle öyle geçti ama mesela ben küçükken annem neler yapmış benim konaklarım gitmemiş hala bile geliyo elime arada 😄 cok sıkıcı bi durum
ebrudelibasan Asyaveannesi04 bebeğimin cildi atopik normal zeytinyağı kullandım asitinden bebeğimin kafası kıpkırmızı oldu bende bıraktım
tazeanne96 Zeytin yağı karbonat ve yumuşak bir dış fircasi ile sorunu çizebilirsiniz tarakla ben zorlanmistim