Babyfacee Bu probiyotiği kullananlar bebeğiniz kaç aylık ne kadar kullanıyosunuz günde? Bir de gaz problemine faydası oldu mu? Bağırsak tepkili besin alerjisi var çok gazlı 1 yaş hala bitmedi önerilerinizi bekliyorum,😓
MMommyy Babyfacee yeni aldim bende bagirsak tepkili alerjilerde cok etkili diye duymustum ama kullandigimdan beri kivraniyor ne dokunmus olablr anlamadim bide bizim artik agzina geliyor onu fark ettm refluye cevirdi sizinde oyle bir sey olabilirmi yoksa sadece gazmi oluyor?
Babyfacee Berna7 bizim çok fazla gazımız ve kabızlığımız var. Gazdan dolayı uykuya dalmada çok güçlük çekiyordu. Bazen 40 dk sallıyordum. Bu ilaçtan sonra uykuya damlası kolaylaştı ama gazı ve kabızlığı aynı diyebilirim. O kadar para verilip alınmasına hiç gerek yok diye düşünüyorum.
Berna7 Babyfacee aldım bile ya üzüldüm inşallah faydalıdır. Zararlı olmasın da. Bağımlı olur diye korkuyorum.
Berna7 Babyfacee gaz ve gece ıkınma. Alerji vs değil ama sezaryenle doğdu vajinal probiyotik eksiğini kapatmak için aldım