Meryeminci Anneler kızımda konak var nasıl geçirebilirim .ilk zamanlar temiz yikayamadim sanırım bingildagi zarar gormesin diye kabuk olusmus şimdide var mı fikri olan
Bilgesmoms Meryeminci zeytinyağı sürüp 1 2 saat bekletin saç fırçası ile temizleniyor sonra yıkayın mis gibi olur
tineanigra Meryeminci mustelanın Konak şampuanı var onu kullandım. Birde yıkamadan önce zeytinyağı sürüp masaj yaptım 15 dk bekletip taradım sonra yıkayıp tekrar taradım bi kaç seferden sonra geçti
The_Ana Meryeminci temizlenebiliyor ama biz direkt saçını sıfıra vurduk kızarık kızarık içimiz almadı sıfıra vurunca hepsi geçti aynanda
ebrudelibasan Bilgesmoms zeytinyağının bebek için olanını kullanın normal zeytinyağ asitli bebek cildine uygun değil
Bilgesmoms ebrudelibasan doğal kendi sıktığımız zeytinyağını sürdüm pH sını bilemicem ürünlerin üzerlerinde yazan pH lar ne kadar doğru orası da tartışılır
tazeanne96 Zeytin yağı asidini zeytinyağını biraz ısıtarak çıkarabilirsiniz ama kesinlikle kaynamicak
Mercosey Meryeminci hep yıkasan da olacaksa oluyor Konak ya. Karbonatla zeytinyağını karıştırıp sürdüm ben çok etkili oldu