birminikoykucuk Yemek seçmeyen erkek rahat oluyor. En azından seçenek çok oluyor. Bu akşam anneme gideceğim ama gitmeseydim hamburger yapmayı düşünüyordum. Yanına patates kızartması ile.
Adife Meovvmeovv dün eşim sebze çorbası yaptı bende kabak dolması ve makarna yaptım yanına da ayran. Bugün de onları yicez
Taze_annecik Meovvmeovv Şimdiden yaptım yemeğimi kafa rahat. Domates çorbası Etli nohut yemeği Pirinç pilavı
Sevval_59 Meovvmeovv Kusbasili kuru fasulye pilav yanınada ayran zateb 2 kişiyiz 2 gün yeniyor hayde bakalım ertesi günün yemeğini şimdiden düşünüyorum 😃😃😃sizde benim gibi misiniz hanimlar
Sarelinagis Meovvmeovv Bugün eşim evde yok kısır ve elmalı kek yapicam ☺️Kızımada kıymalı makarna anne kız gün yapacağız bugün 🙃
Meovvmeovv Sarelinagis ohhh ne güzel afiyet olsun 🤩 benim kızımda büyüsün bende böyle bir gün yapayım 🤩💖
Koalina Meovvmeovv Zaten menü düşüncesi yapmasından inanın çok daha zor 🙄 Meyaneli mercimek çorbası patates köfte düşündüm
tugceo92 Meovvmeovv firinda tepside kofte patates pisircem biber soğan domatesle birlikte. Yanina da bi pilav salata yaparim oldu bitti 🤣 hergun düşünmek cidden zor