Paril Kızlar bu 4.ay atağı ne zaman başladı ne kadar sürüp bitti sizde. Çünkü ben kafayı yiyecem artık. Biz yarın 4 aylık oluyoruz ve 10 gündür uyku ve beslenme bozuldu gitti.
tazeanneeeee Paril 3,5 aylıkken başladı 4,5 aylığız tam gaz devam ne zaman biter bilemiyorum ama ben hunileri çoktan taktım 🫣
burcineliz Paril bizde 4 buçuk aylık olduk bende çıldırmak üzereyim uykusu olduğu halde uyumuyor ve çığlık atmalar damatları kaşınıyo eller ağızda üstü hep ıslanıyo yani bi garibiz inşallah kısa sürede geçer
buki35 tazeanneeeee benim oğlan 10 günde atlattı meme reddi mama reddi anne reddi😂herseye ağlama uykuya direnme uyumama sonra uyku kafaya vurunca cırım cırım cııırrmq sürekli aglama aglama aglama ..ne yerde be gökte ne dısarda ne bahcede durmamıstı😨suan 5ay 15 günlük bittimi sandın 5.aydada aynı seyler oldu geciyor cok sükğr ama en son mamayıda memeyide amuda kalkıp vercektim nerdeyse bi kişi karsısına gecip oynayarak verdim sütünü…kulagımda hala aglaması cınlıyor..8.ay atagına simdiden hazırım hani😂😨😨
Nazli13 burcineliz evet benim bebeğimin de damaklari kaşınıyor ve uyuturken elini agzina götürdüğü icin uyuyamiyor ben cektikce o götürüyor sonra uyku falan hak getire zaten 🤣
Nazli13 Paril 3.ayin sonuna dogru gece uykusu bozuldu 4.ay acılarından sonra gündüz uykusy da bozuldu durduk yere ağlamalar vs oldu.. şuan 4 bucuk aylik yavas yavas uykuyu toparliyoruz🤷🏻♀️
129834765 3,5 aylıkken başladı 4,5 aylıkken bitti. Bütün uyku düzenimiz mahvoldu. 6 aylık olduk hala düzelmedi. Gece bir ya da iki kere uyanan çocuk on kereden fazla uyanıyor.