elfdfn Kızlar hangi ay da kaç delikli biberon başlığı kullanılır kızım 2ay13günlük tek delik kullanıyorum hala tek delikliyle devam mı etmeli yoksa artırılmalı mı???
Mucizemoglum elfdfn biraz daha büyüğünü aldığında boğazına kaçar. daha küçük cunku yavaş akis olması lazim kendiniz deliğinin yanından hafif acabilirsiniz
Gizemnl elfdfn şu an bebeğiniz için o başlık uygun, 6 ayda değişim gerekiyor fakat bazen bebeğin ihtiyacına göre erken değiştirebilirsiniz. Biz 2. Ayda 2 delikli almıştık, diğerine sinir oluyordu yavaş geldiği için.
19_dasleben Herkes artırmalı dyor ama 2 numarada 3 numarada aldm kızım 5 aylık onları reddedyor hala tek istyor çok garip🤔
19_dasleben Mucizemoglum bende onu denedim biliyomusunz kendim delik açtm istemyor dye şimdi onu da reddedyor bugün gidip yine sıfır olanı alcam yoksa kaşıkla çok zor oluyor
Mucizemoglum 19_dasleben benimki de mama çok gittiğinde ağlıyor 9 aylık bu arada.. almadığım biberon ağzı, biberon, emzik hiç birini sevdiremedim. Kaşıkla veriyorum icmediginde oda zor oluyor dediginiz gibi küçükken icmediginde enjektörle veriyordum yoksa açlıktan agliyordu
19_dasleben Mucizemoglum neden böyleler acaba hiç anlamadm acaip iştahsız belkide ondan böyledr bnmki 3 saatte 60 90 zorla oynatarak içirrm