melegim17 Kızlr çoklu besin alerjisi olan bebeklerinizin nelere alerjisi car sanırım benim bebeğimde de var 1 haftadır süt yumurta diyetindeyim belirtiler azalmıyo bugun mercimek çorbası içmiştim belirtiler daha da arttı sanki yüzü kıprkırmızı oldu yine en azından nelere alerjisi olabilir onları bilirim ihtimal veririm rica etsem yazarmısınuz
Sia melegim17 öncelikle bizde süt vardı. Daha sonra ise DOMATES. Ne zaman yesem emzirsem fiskira fiskira kusmustu ve anlamam uzun sürdü. Yok peynirden mi yok kahve içtim omu yaptı diye diye en son buldum. 31 aylık hala domates sevmez çiğ halde falan yemez yani. Sonra ise fıstık. Bir kere biz fark etmeden kaynanam vermiş tam bir hafta kanlı ve mukuslu kaka yaptı ve huysuzlugu da cabası. Koyun sütünden olan herşey bide.
melegim17 Azramina muz da mı alerji yapıyo yaa☹️Eminmisiniz ben gece yatmadan önce muz yedim diyorum bu çocuk yine neden kabardı
Rumeysayenerkurt Azramina melegim17 Arkadaşlar alerji belirtileriniz neler nasıl anlıyorsunuz farkı ben çok anlayamıyorum bi ara kollarında kıpkırmızı lekeler oluyordu ama bu aralar yok daha önce yedirdiklerimi yediriyorum
Veragillerden Önceden yumurta, buğday, kuruyemiş, susam, pirinç vardı da vardı. Şimdi yumurta kaldı sadece. Çok şükür. 🙏
Esrrr Sia benim bebeğim 8 aylık bugün ilk defa domates yedirmiştim fışkıra fışkıra kustu dediğiniz gibi uykudaydı bide o kadar korktum ki. Ve bu ilk değil daha öncede olmuştu süt yumurta alerjiside var zaten. Bayılır gibi oldu kusma sonrasında var mı önerebileceğiniz birşey çok korkuyorum yine olursa diye😞
Pimpirikk Yumurta alerjisi var bizdede en garantisi alerji testi yaptırmak ilk ne olduğunu öğrenmeye çalıştığımda glüten alerjisi olabilir diye ekmeği bile bırakmıştım kakaolu ürünler susamlı ürünler süt ürünleri ve kuruyemişler.. alerjisi olan şeyi kestiğinizde belirtisinin geçmesi 10 günü bulabiliyor
tosuncukannesi melegim17 o kadar çok şeye alerjisi vardı ki aklıma gelenleri yazayım süt, paketli tüm gıdalar (hazır yoğurt ayran da dahil), maydanoz, dereotu, kızartılmış tüm ürünler, elma,portakal, erik, zeytin, çilek, mandalina bunlar sadece aklıma gelenler
MMommyy tosuncukannesi bizimde boyle hatta daha bile fazla ne zaman gecicekki boyle hic bir sey yiyemiyor
melegim17 Haffuse Benekist 1 aylık belirtiler doğduğu günden beri var yüzünğn kızarıklığı ise bir haftadır var yüzü kızarmaya başlayınca anladım alerjisi olduğunu 1 haftadır süt ürünleri tüketmiyorum ama geçmedi bi türlü
Benekist melegim17 ben emzirirken bir sorun olmadi çok şükür ama ekbgida denemelerimizde var maalesef. Suan 8bucuk aylik. Patates, tam buğday unu, bugday unu, ceviz, yumurta, salatalık. İnanın bise denerken korkarak veriyorm. 😭 Umarım geçici bir süreçtir 🥲
japonicamother Benekist canım kusma mı oluyor illa ek gıdada belirtide ben de bazı şeyleri verince sanki bebeğim daha huzursuz oluyor uyumuyor ağlıyor bunlar sayılır mı nasıl anlamam gerek
Coccinella melegim17 süt ve süt ürünleri yumurta kuruyemişler tropik meyvelerin tamamı kırmızı meyveler domates çikolata kapya biber semizotu havuç paketli gıdaların tamamı. Bunlar deneyip bulduklarımız. Ek gıdaya geçmeden önce test yapılacak bakalım neler kalacak o zamana kadar
Ygzpri Coccinella siz nasıl beslendiniz bu ları kesince sütünüzde azalma olmadı mı ? Kaç ay diyrt yaptınız
Esramsss Coccinella merhaba öncelikle gecmis olsun saydiginiz tüm ürünlere ve dahasına benim bebegimin de alerjisi var 4 aylikken test yapildi deri kan hoc birinde cikmadi sizin süreciniz nasıl ilerledi doktorunuz kim bilgi verir misiniz
Valtameriii melegim17 süt ve süt ürünlerine yediğim zaman kalasından kan geliyor ama bayadır yemediğim halde bugün kakasında siyah siyah parçalar gördüm çay posası gibi
Rika melegim17 sut urunleri dana eti gluten kuruyemisxbaklagil, yumurta.eskiden narenciyeye de vardi. Kan testimde gecmis diye gozukuyor hepsi hic kacak yapmadik. Ama yine de vermiyorum
Eelifinannesi Yumurta beyazı ve kuruyemiş alerjimiz var, öncesinde inek sütü ve yumurta sarısınada alerjimiz vardı onlar geçti çok şükür