cikolatahurma The_Ana tadımlar bittiyse ne alerji yapmıyorsa yap karıştır elinde olanlarla Kahvaltıda mesela ben oğluma yoğurt yumurta sarısı badem rendeliyorum azıcık pekmez karıştırıp veriyordum çorbalarda ise yoğurt çorbası tarhana sebze çorbaları yapıp veriyordum şimdi tabi 1 yaşına 3 gün kaldı hayırlısıyla
Zehra5050 The_Ana ev yoğurdu yumurta (sevmezse içine peynir, labne, kaşık maması vs katarak) meyve ve sebze püreleri, çorbalar muhallebiler
Ftmvrs13 The_Ana kız ne kadar çabuk bitirmişsin maşallah 5 aylıkken başladın herhalde 😊uygulamada tarif dünyası var ordan bak istersen fikir olur
The_Ana cikolatahurma teşekkür ederim yoğurt ilk aldığımda tutturdum. 2. Ve 3.kez de tutturamadım nedense. Normal yoğurt yedirsem mi marketten bilemedim
cikolatahurma The_Ana ev yoğurdu bulamadığımda markettende verdim ama genel itibariyle kendim yapıyorum ama bnce denemete devam edin bende hep tutyranıyodum yapa yapa alıştım yapabiliyorum artık
Miniminnakbebe The_Ana kademeli gidin tadım bittiyse sebze çorbaları yoğurtlu çorbalar yapıp verin mesela doktor bana sabah meyve öğlen çorba akşam yoğurt yedirebilirsin demişti. Bi ay kadar da böyle gidip 7. Aydan sonra kahvaltıyı da ekledim