3yasakadarsifirekran Kızlar önerileriniz neler sıkınca ıslak bırakmayan güzel silen bende bastırınca dönen viledalardan var banat markalı fakat güzel silmiyor şu dikdörtgen olan moplardan aldım onlarda güzel sıkmıyor elle silmekten çok yoruldum 🫠
Hope77 3yasakadarsifirekran ben açıcaktım postu bi baktım açılmış 😂 bugünde benim viledam kırıldı sopası dönmüyor ya fısfıslı moptan var ama şöyle bezide kovasıda iyi güzel olan vileda önerisi istiyorum bende nasıl model hangi marka alabilirim burda bekleyim bari 🤔🙄
3yasakadarsifirekran Hope77 kanayan yaram resmen 😬 çocuktan önce idare ediyordum elle silmeyi seviyorum ama çocukla çok zor oluyor şunu önermişler ama buda baya pahalı değer mi acaba o kadar paraya Vileda Ultramax 2in1 Temizlik Seti https://www.hepsiburada.com/vileda-ultramax-2in1-temizlik-seti-p-HBCV00002TQ4DQ?magaza=Temmuz+Online&url_src=ios-product-detail Fısfıslı moptan memnun musun peki ondan da alsam mı pratik oluyor mu
Hope77 3yasakadarsifirekran fısfıslı mop günlük temizlik icin ya detaylı dip bucakta yeterli gelmiyor
3yasakadarsifirekran ArzuOguz evet bunu da favorilemiştim 🤔 sıkması nasıl bende bu tarz vardı yerlere su damlatıyordu bezin takıldığı plastik kullandıkça gevşemişti
3yasakadarsifirekran Hope77 Aynen fısfıslı için öyle diyolar arkadaşımda almış ama Acil biri geleceği zaman hemen 2 dk kullanıyorum diyor
Hope77 3yasakadarsifirekran ay bugün baktım avm de vileda fiyatlarına o ne öyle en ucuzu 300 tl aboo en iyisi koy kovaya suyu sil dolan 😭
Pinos06 @3yasakadarsifirekran Bende bakıp bakıp fiyatları gördükten sonra aman şimdilik dursun diyorum bi vileda 400 lira olur mu ya 😂
3yasakadarsifirekran Evaaa ilk evlendiğimde almıştım ondan ama pedalı 1 yıl içinde bozuldu silmesi güzeldi aslında tekrar düşünebilirim 🤔