Adeninannesii Arkadaslar burda gereksiz bir konu açıcam ama kusura bakmayın😅 robot süpürge alıcamda, süpürgesi olan arkadaslar marka ve kullanım açısından memnun kalınan özellikleri yazarmısınız rica etsem..hangi marka almalıyım inanın hiçbir fikrim yok
The_Ana Adeninannesii xioami vacuum mop tabii ki pahalılara hiç gerek yok Harita kaydetmiyor sadece ama gerek yok. Telefondan açıyorum teee erzurumdan karsa evimi temizliyor komple jdjdjd çok memnunum silmesi de var.
Kcr08 Adeninannesii merhaba ben roborock s5 max kullanıyorum çok memnunum. Haritalandırması çok iyi istediğin odayı seçebiliyorsun. Bir odada seçtiğin bir bölgeyi temizleyebiliyorsun. Eğer bütçen varsa yeni çıkan s7 yi al direk ama pahalı gelir diyorsan da s5 i al. Ailemizde xiomi kullananlarda var ama benimkini görünce temizlemesini özelliklerini keşke Biraz daha koyup direk roborock alsaydık diyorlar
Alse35 Adeninannesii roborock s6 maxV kullanıyorum ilk çıktığında almıştım çok memnunum ama şu an alacak olsaydım s7 alırdım halı üzerinde paspası kaldırıyormuş yani halıyla temas etmiyormuş yani etrafın kirimi halıya getirmiyor güzel bi özellik
Japon Adeninannesii xioami mop pro 2+ kullanıyorum. Diğerlerini bilmem ama sanki en iyisi buymuş gibi geliyor bana. Çok memnunum. Çekiminden, yer silmesinden. Zeminim granit mesela. Asla leke bırakmıyor silip parlatıyor resmen.