Yasemincim Anneler oğlum 3 aylık 6,500 kilo. Kaç saatte bir mama veriyorsunuz? Ve verdiğiniz saatte kaç cc mama hazırlıyorsunuz? Ben 2,5 -3 saatte 120 cc yapıyorum ama bazen tamamını içiyor çoğu zamanda içemiyor
1Meva-Annesi Yasemincim bana az geldi sizinki Biz 45 günlüğüz 3 saatte bir 100 cc içiyor artı anne sütü o da muhtemelen 20-30
Tazeanne0650 Yasemincim bebekten bebeğe değişir ben emzirme+mama veriyorum 2-3 saatte bir ve 120 cc içiyor ikizlerim 60 günlük oldular 15-20 gündür böyle. geceleri bazen 20cc kalıyor bazen gün içinde devamını istiyorlar ağlıyorlar ama vermiyorum 2-3 dk oyalıyorum normale dönüyorlar
Mimariye Yasemincim 3 aylık olmamıza iki gün kaldı ben 7 ögün besliyorum güdüzleri 3 saat arayla gece 12.30 1 arası yedirip sabah 6 6.30 gibi uyanıp yiyor .genelde 110 cc içiyor bir ögününde hep 90 cc içiyor ögünden ögüne farklılık gösteriyor . Bebeginizin doğum kilosu nedir
Yasemincim 1Meva-Annesi bende hem anne sütü hemde mama veriyorum Mamada 120 cc üstünü zorluyorum geri atıyor içmiyor
1Meva-Annesi Yasemincim bizimki erken doğdu 8 aylık doğdu 2.500 gram doğdu ben de zorluyorum bazı öğünleri ama dikkat ediyorum midesi ne kadar büyüse o kadar iyi
Tazeanne0650 Mimariye yanlış anlamayın ama gece uykusu uzun değilmi beslenme açısından. Ben gece uyanmazlarsa maksimum 4 saat sonra emzirip mama veriyorum
Mimariye Tazeanne0650 doktorumuz 2.5 ayından sonra geceleri uyanmıyorsa beslemenize gerek yok dedi o yüzden bende uyandırmıyorum günlük alması kadar alıyor mamasını gece ögünü zaten fazla gelir kilodada sıkıntı olmadıgı için uyandırmıyorum
Tazeanne0650 Mimariye aa öyle mi ne güzel ikizlerim gazdan dolayı sürekli ıkınıyor ama uyandırmasam bazen uyanmıcaklar gibi ben maksimum 4 saat bekliyorum
Mimariye Tazeanne0650 doktorunuz sizede söyler belki bir sonraki ayda uyanmıyorsa uyandırmayın diye . Birde bebekten bebegede değişiyor yegenim geceleri kalkıp emerdi ama benim kızım uyanmıyır belkide uykuya düşkündür
Tazeanne0650 Mimariye yarın 2 aylık kontrolümüz var sorarım öyle olursa daha iyi geceyi uzun tutmak çünkü ileriye dönük böyle alışmalarını isterim