sarppasa 6,5 aylik oldu sebze püresi yemiyor.. nasil yedirebilirim kabak havuc tatli patates hem buharda hem haşlama yöntemi uyguladık. Ama yemiyor.. :(
Sgnnn sarppasa meyve yedirdiyseniz sebzeyi yemiyorlarmış. Benimki 5 aylık olduğu için mecbur püre kıvamında denetiyorum. Ama sizinki 180 günü tamamlamış püre yerşne blw deneyebilirsiniz. Uygun boyutlarda buharda pişirip eline verebilirsiniz. Zaten bu aylarda doymak için değil alışmaları için besleniyor. Doktorum zorlarsan tamamen yemeği bırakır. 2-3 gün ara verip tekrar dene dedi
japonicamother sarppasa canım püreyi biraz aç çorba gibi yap mesela koyu kıvamlı biraz birde benim kızımda sevmiyor ben kırmızı biber koyuyordum mesela salça niyetine o biraz daha tatlı yapıyor öylelikle yiyordu
Zehra5050 sarppasa benimkine yemiyor ben içine yoğurt katıyorum kaşık maması pekmez vs katıyorum, birde mesela yemeklerin içine 1 patates atıp pisirirseniz aroması değişiyor tadi guzel geliyor onlara
japonicamother sarppasa rica ederim tadımlar bittiyse zyyağı ile yulaf ununu döndür sonra püreleri bir bardak da su ekle öyle kaynat ya da bazen içine irmik de koyuyordum gaz problemin iz yoksa soğan da ekleyebilirsin ama gazı varsa biraz daha bekle derim