Ssssraa https://youtu.be/rlJ3idLqdRs Bağırarak uykuya direnen oğluma bu duayı açtım dinlerken 8. Dakikasında uyuyakaldı. Yorumlar da aynı şekilde hep. Umarım sizinkieree uyur
Dunyamsensn2008 Ssssraa inanın sabahtan beri sallıyorum uyumadi normalde kuran açarım da bunu dinleyince bayıldı sanki.Allagin gücüne kudretine bir kez daha hayran kaldım iyiki var 🙏
Ssssraa Dunyamsensn2008 aynı şekilde şükürler olsun direnen bebek uyudu. Sabitlenmeli daha fazla kişiye ulaşmalı diye düşünüyorum @adm
Ssssraa Dunyamsensn2008 aynı şekilde şükürler olsun direnen bebek uyudu. Sabitlenmeli daha fazla kişiye ulaşmalı diye düşünüyorum @adm
Dunyamsensn2008 Ssssraa aynen kesinlikle findikburun canim valla ben babasi sabah ise gitti 7den beri salliyorum cocuk uyumuyor uykusuda yoktu ondan sanirim ama bu rukyeyi dinleyince bi baktım gözlerini devirdi valla.