Rissa Bebeğim sürekli kendini uyandırmaya devam ettiği için geceleri uyuturken yarım kundak yapmak zorunda kalıyorum. Asıl sorum şu belki biraz saçma gelecek ama kolları bağlı olduğu ve hareket ettiremediği için
Mrveo1234 Rissa tulum düşünebilirsin canm kolları içerde kaldığı için hem kendini uyandırmaz hemde kolları uyuşmaz
Rissa Rissa Bilgisi ya da fikri olan anneler yardımcı olabilir mi kolu bağlı olduğu için vicdan yapıyorum çok üzülüyorum fakat başka türlü de gece hiç uyumuyoruz 😔
Rissa Mrveo1234 fermuarlı tulum tarzı hazır kundaktan kullanıyoruz ama imkansızı başarım ellerini içinden çıkarıyor ve emmeye başlıyor bağlamasam
Tazeanne0650 Rissa ben yapıyorum yarım kundak yoksa uyumuyor ama beslenme zamanları açıyorum gerneşiyo rahatlıyor
Tazeanne0650 Rissa ben de üzülüyorum ama kundak iyi geliyor gaz sorunu var sıcağı seviyor böyle biraz daha rahatlıyor sanki kundaksız uyumuyor. Gündüz sarmıyorum ama gece uykusuna geçişte başlıyorum bazen gece açıyorum uyuyo bazen gece hep istiyo
Rissa Tazeanne0650 Allah yardımcımız olsun ne diyim birgün tamamen bıraktıracağız ama bakalım ne zaman 🥲