Safiss Kızlar iyi akşamlar sağlık ocağından verilen devit benim bebeğimde karında şişlik gaz ve kabızlık yaptı onun yerine Ocean vitamin d3 400 önerildi kullanan varmı acaba üzerinde 2 yaş üzeri için diyorda tereddüt ettim
Sudee96 Safiss İyi yapmışsınız ona almakla evet üstünde öyle yazıyor ama endişe etmeyin hepimiz ondan kullanıyoruz çoğumuz yani günde 1 fıs
Demincekk Sudee96 Merhaba benimde bebeğim 1 aylık suan bende devit kullanıyorum ama sizin bahsettiğiniz daha mı iyi acaba merak ettim?
Safiss Demincekk iyi geliyorsa devam edin elbette ama benim bebeğim iki aylık sadece iki ya da üç kez kullandık onu verdiğim gün resmen gazlanıyordu kabızı ondan sonra başladı doktorum verme kes bir süre dedi sonra bunu önerdi
Safiss YagmurDorukk teşekkür ederim 🌸 birbirimize yardımcı olmayı çok seviyorum sağ olun Allah razı olsun
Demincekk Safiss Aynı sorun bizde de var evet ondan olabilecegı aklıma hiç gelmemişti ama simdi burda görünce benim de verdiğim gün çok gazı oluyor kakasını çok gec yapıyor
Safiss Demincekk geçmiş olsun doktorunuza danışarak değiştirin isterseniz çünkü gerçekten o kadar zor oluyor ki o kabızlık ve gaz. Bu ilacın üzerinde zeytinyağlı olduğu yazıyor baya araştırdım kullananlar memnun.