bhtsizbdvi Kızlar yemek yemek sütü etkiliyor mu yani çok yiyince süt mü oluyor kilo mu anlamıyorum doğumdan sonra veremedim hâlâ kilo aksine iki kilo aldım ne yapicam ben görümcem tığ gibi olmuş kilo vermeye çalışsam süt olmaz diyorlar
SeninAnnenBirMelektiYavrm bhtsizbdvi süt yapan yiyecekler tüketin. Yeşillik gibi. Ekmek hamur işinin süte faydasi yok
Ysgl26 bhtsizbdvi canım her zamanki normal yemeğini ye süt olsun diye homini yersen kilo olur 🙃 bu bünyeye bağlı kimisi doğumdan sonra hemen zayıflar kimisi çok zor verir kiloyu
DemetF bhtsizbdvi valla ben o kadar sagliksiz besleniyorum ki yani hic iyi ornek degilim ama kilo veriyorum ve sutumu de etkilemiyor sukur kizim habire emdigi icin galiba
Sayka bhtsizbdvi ben çok yiyen biri değilim emzirirken de yemezdim çok sütümde bol olurdu çok yemekle alakası yok
bhtsizbdvi SeninAnnenBirMelektiYavrm yapma 😰 ya eşimin ailesi benim ailem ekmek ye işte yemek ye süt olsun diyorlar
SeninAnnenBirMelektiYavrm bhtsizbdvi yemeğinj ye tabiki ama tıka basa değil. Ekmek hamur işi hiç tüketme gerek yok. Dediğim gibi yeşillikler süt yapar
Ysgl26 bhtsizbdvi valla ekmek hepimizin sorunu ben de doymuyorum ekmek yemeden napalım 😁 bol bol su iç abur cubur yerine meyve ya da kuruyemiş tüket mesela.. yürüyüş yapmaya çalış
gns_123 Kız bende görümcemle aynı anda doğum yaptım. Kadın bekarkenki zayıflığına döndü tığ gibnoldu bende aksine doğumda aldığım 20kilonun on kilosunu verdim smdi 10kilo kaldı derken birdaha şistim. Şart oldu emzirme sonlaninca diyetisyene spora gitmek
zamangeriyeaksin @bhtsizbdvi zaten kiloluydum ek olarak hamilelikte aldım üstüne şimdi bi daha alıyorum dokunsalar ağlarım 🥲
bhtsizbdvi SeninAnnenBirMelektiYavrm abla maydanoz sütun tadını değiştiriyor diyorlar salatalık sert olduğu için bebeğe ağır geliyor diyorlar yeşillik yiyemiyorum bu yüzden ne önerirsin