mertalibrother Kızlar cia tohumu ile detoks kürü yapan varmı? Suyun içine karıştırıp lımon skıp yapıyorlar tok tutuyormuş ve bagırsakları temizliyormuş , varmı yapan ?
Honki_Ponki mertalibrother Evet Chia’nın böyle bir etkisi var ama hergün bu kürde uygulanmıyor çünki metobolizmada şaşırtmalık lık da yapmak lazım en az üç gün yapıla bilir bir kür ola bilir mesela ben söyle yapıyordum diyet sürecindeyken Chia yı 200ml süte 3 tatlı kasıgı Chia tohumu katar geceden bekletirdim sabaha şişmiş olurdu ve gronol ve yogutla birlikte Chia yıda bir kasede birlikte karıstırıp üzerine bir muz veyada mevsim meyvesinden koyup kahvaltıda yerdim güzel oluyor tok ta tutıyordu baya tbi sadece sütle Chia yıda yiye bilirsiniz oda aynı yapar güzel olur
YagmurDorukk Bağırsakları temizlediğinden emin değilim ama chia suda şiştiği için midede de şişmiş oluyor bu şekilde midede ki açlık durumunda sinir uçları uyarılmıyor bu sayede hala tokluk hissi sinyali gidiyor bünyeye. Bu şekilde ile yarıyor
Honki_Ponki mertalibrother iki kilon kaldıysa akşamdan ceviz toz tarçın ve iki kayısıyı suda ısla ilk kalkar kalkmaz onu. İç ardından Chialı kür yap dedigim gibi süte ısla onu ye öleyece seni tıtar zaten yada güzel bi omlet te işini görür. Ara ögünde bir kahve yanına leblebinyara yogutlu bir meyve salatası akşamda her hangi bir yemek bitti gitti direnç kilon gidecek emin ol ben de 60 kiloya düştüm 78 den ama bu kış tekrardan diyet e başlıyacagım bakalım birazda spor yaparım heralde pekte sevmiyorum sporu sıkılan biriyim aslında ama sıkılaşmak için yapmam lazım bakalım nasıl olcak
Honki_Ponki mertalibrother valla aktarlarda var ama gr la satıyolar oda bir kaşıgı 10 tl kiloylada fiyat palı olur migros varsa migrostan alın yoksa trentyoldan alın derim
mertalibrother Honki_Ponki malzemelerin hepsi var hemen akşam suya koyup sabah yiyecegim cok teşekkür ederim 🤩 Spor bende yapmayı hiç sevmiyorum zamanım var ama enerjim yok🤦♂️