Deletedmom507 Kızlar kullandığınız ve bu damla en iyisi dediginiz gaz damlası var mı şuan metsil kullanıyorum hiç bi faydası yok bugün alacağım önerileriniz nedir
Mirayinannesi Deletedmom507 almanyadan getırtık bayerın bır urunu adı lefax en azından uyumaya basladı bız cok cektık kızım kolıktı en aZımdan gece gecte olsa uyumaya basladı eger ımkan varsa getırtırın
Deryaa4319 Deletedmom507 nurse harveys canım hem içinde fazla kimyasal yok hemde faydalı kolik annesi olarak öneriyorum
Deletedmom507 Mirayinannesi bi bakayım canım geçmiş olsun size de rabbim şifasını eksik etmesin bebislerimizden 🤲
_yavuzunannesi Mirayinannesi ben getirttim canım bahsettiğin üründen ama çabuk bitiyor. Nasıl kullanıyorsun sen günde kaç kez birde kaç aylık
Zoey8 Linex bakso ve maflor bence bebeğim 5 aylık hiç gaz sıkıntımız olmadı çok şükür ama doktora danışarak almakta fayda var
Mirayinannesi Zoey8 tabıkı ben gıttıgım her doktora sordum ama gaz damlasına doktorlar dene dıyo bısı demıyor benım kullandıgım sab ve metsıl türevı ama onlar yetersız kalıyor lefax bılesenlerı daha rahatlatıcı ve tavsıye ettıgım her kullanan cok memnun
[silindi] Deletedmom507 Gaz damlaları bebekten bebeğe değişir yani birine çok iyi gelen size gelmeyebilir. S.simplex veya nurse harveysi bio gaia ile eş zamanlı kullanmayı deneyin.
Mirayinannesi _yavuzunannesi 2 aydan berı kullanıyorum bır fis verıyom yanı bı cay kasıgı sabah 8 öğlen 4 gece 12 gunde 3 kez 2 aydır 200 ml bıttı uc kez getırttım hala gazı bıtmedı suan 4 bucuk aylık ıkı sıse daha getırttım evet bıtıyo ama bı sekılde getırtıyoz sız memnunmusunuz
_yavuzunannesi Mirayinannesi ben biogai ile birlikte kullanıyorum canım şuan ikisininde pek bi fatdasını göremedim. Emzirmeden öncemi sonramı veriyorsun ? Birde internettenmi veriyorsun yoksa tanıdık filanmı getiriyor sana.
Lavinn Deletedmom507 kızım kolikti nurse harveys colex ve biogaia ikisini bir kullandım hiç gazdan ağlama vs yaşamadım 👍🏻👍🏻
Mirayinannesi _yavuzunannesi doktorlar hangı çocuğa hangısı yarar bılemeyz deneyın dıyo sab ve zıngo donusumlu deneyın tanıdık getırdı