balpetegimmmm Merhabalar tokiye başvuru yaptım. Harcı mobil bamkacılıktan yatıracağım ama ödeme kısmına hangisini seçmem gerektiğini bilemedim. Başvuru yapanlar var mı ödeme şeklini ne olarak seçtiniz ?
Ebru-isil balpetegimmmm size mesajl gelen IBAN numarasına atacaksınız sadece.sizin adınıza açılmış hesap
Melisbugi balpetegimmmm ödeme şeklini seçmiyorsun başvurunu yaptıktan sonra halk bank yada ziraat banktan sana mesaj gelecek adına toki için hesap açılacak onu yollayacaklar o hesapta 500 tl bulundurman gerek
Hilal-95 balpetegimmmm hall bankasına direk gidip forum doldur üctetini yatır int e devletden felan cok fazla zor oluyor ziraat olmuyormus halk bankası oluyormus annem adına oradan yaptık daha kolay oldu
Elika00 balpetegimmmm çok şey dönüyor ya şartları mutlaka güzelce okuyun çıkarsa bende başvurdum ama parayı yatırmadım hala. Emin olamıyorum her yıl ödemelere 2 kere zam gelecekmiş dedi annem az önce henüz bakamadım ama mutlaka iyice okuyun
Keremikoom balpetegimmmm başvurunuzu yaptıktan sonra mesaj gelecek halkbanktan sizin adınıza hesap açılmış olacak gelen iban numarasına 500 TL gondereceksiniZ ordan devlet çekim yapacak.ekstra bankaya gidip zaman kaybetmeye gerek yok 🤗