O1Anne Kızlar beş günlük taze anneyim sezeryan doğumla bebeğimi kucağıma aldım 3 saatlik yolculuğa çıkıcam sezeryandan sonra kaç günde toparlandınız
Gezginanne35 O1Anne herkesin vücudu farklı ben biraz zor toparlandım ama bebeğim hep kucagimdaydi şükürler olsun onunla sürekli ilgilendim. Sizde hemencecik toparlanirsiniz inşallah sağlıkla büyütün 🌼
Fusunf O1Anne güle güle büyütün maşallah valla kişiden kişiye değişen bir durum ben mesela sezaryen günü merdiven çıktım ilk günler zorlandım evet ama 1 haftaya geçti benim ☺️
Aysin3838 O1Anne bünyeden bünyeye değişir cabim ben ikisinide çok kolay atlattım aralari çok yakındı hatta ana ertesi gün kalktım ayağa . Bünyen sağlamsa kendine eminsen git ama çok sallanmamanda fayda var canin yanmasın diye
YagmurDorukk Hayırlı olsun kuzum. Korkutmak gibi olmasın ama ben ilk iki gün çok iyiydim sonraki 10 gün dehşet kötüydü. İki büklüm yürüyordum. Uzandığım yerden kalkamıyordum. Kendimi ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyordum 😄😄
eylulodabas Herkesn deneyimi farklı ama ben 5. Günden sonra hep iyiye gittim. İlk geceden itibaren bağdaş kurup oturabildim, ikinci geceden itibaren desteksiz yataktan kalkıp geri yatabildim, bir haftanın sonunda baya iyiydim☺️