Ipeksu Ya Allah için bu kadar kusulur mu emzirdiğimden çok kusuyor ne yapsam geçmedi yüksekte yatırıyorum reflü yatağı gibi ama geçmiyor 2 gün kusmazsa 3. Gün tüm gün kusuyor ve uyumuyo gaz ilacından sandım kestim hala kusuyo d vitamini veriyorum sadece 3 dakika kalıyor sonra onuda kusuyor ne yapacağımı şaşırdım Allah için bir öneri emziriyorum sadece bu arada
333 Ipeksu kilo kaybetmediği sürece normal canm benim bebeğimde çok kusardı 6. 7. Ay gibi bitmişti kusması yani ek gıdaya geçtiğinde bebek oturmayı öğrendiğinde geçiyor
Annecik34 Ipeksu kusma oluyor benim bebeğimde de oluyor, peynir gibi kusuyorsa hiç sorun etme vitamini alacağını almıştır. Arada da fazla emmeden oluyordu fazlasını çıkarıyordu yada gaz sıkışması oluyordu gazla birlikte çıkarıyordu. Kilosu vs her şeyi yerindeyse normal.
Deletedmom_123 Ipeksu canım kusuyorsa kusuyor emin ol çözümü yok büyüdükçe azalıyor benimki o zamanlar deli kusuyordu şimdide kusuyor ama azaldı
333 Ipeksu her emzirme sonrası kusardı bir şey yapmazdım canm fazlalığı atıyor bebek sadece emzirdikten sonra hemen gaz çıkarma bi 5 10 dakika geçsin sonra gaz çıkar gaz İLE beraber daha çok kusar
ogretmenanne- Ipeksu reflü olabilir, benim bebeğim 2.5 aylık mama yer yemez kusmaya başlıyor tüm gün kusuyor, resmen tüm rutinimiz bu, umarım sizin öyle değildir çok geçmiş olsun