Cereninkuzusu3011 Tutunup kalıyor koltuklara tutunarak yürüyor ve bı kaç zamanldir da ellerini bırakıp bı kaç adım atiyo sonra ya oturuyo kendi kendine ya düşüyor 😅 sizce bu evderen sonra yürümesi ne kadar sürer ?
Leylaa_ Cereninkuzusu3011 Kızım 16 aylık darasi bize insallah 😂 sıralıyor ellerini bırakıp ayakta duruyor ama yürümeye gelince oturuyor emekliyor
Wanderlust Cereninkuzusu3011 bizimkisi 2 haftada tamamdi ama her bebegin kendini hazir hissetme zamani farklidir bekleyip goruceksiniz artik 🌸
yigitinaannesii 8 aydır bekliyoz🤣 18 aylık. çok zorlarsak yürüyor bi kaç adım sonra yürümüyor. Sanırım yürümeyi sevmiyor veya korkuyor
Cereninkuzusu3011 yigitinaannesii bence korkuyordur dediğim gibi biraz cesaret meselesi bu iş çünkü onlar için 😌
Kaptan03 Benimkide emeklemeden adimlamaya gitti sonra sıralama şimdide odadan odaya yürüyor ama bizim takibimizde 😅😅 düştümu kel düşüyor cesaretli sipam elimizi birakiveriyor heralde bir aya tam yürür
Dondurmalikahve Cereninkuzusu3011 Adımladıktan sonra tamamen yürümesi 2 ay sürdü tabi benim ki emeklemeye alışmış bir bebekti onun etkisi ile uzun sürdü süreç
Cereninkuzusu3011 Dondurmalikahve bizimde 1 buçuk aydır net emekliyor sanırım o yüzden dediğiniz gibi surec bı tik uzuyor hayilrisi olsun ne diyelim 🤤😍
iki_tospik_annesiii Cereninkuzusu3011 Kaç aylık cnm benim büyük oğlan yaşına 1 hafta kala yürüdü küçük oglum 8 aylık koltuktan tutunup kalkıyor biyerden destek alarak kalkıyor bakalım ne zmn yürüyecek 😁 bana büyük oğlumdan daha erken yürüyecekmiş gibi geliyo 🤣
Cereninkuzusu3011 iki_tospik_annesiii 9 buçuk aylık bneim kızım işte bu 20 gündür falan adım atmaya çalsiyor maşallah sizin minnaklarada ikiside erken atılmış 🧿😍
DemetF Cereninkuzusu3011 cnm doktor bana 2 aya yurur dedi bizde oyleyiz hatta desteksiz bir sure ayakta da duruyor
Cereninkuzusu3011 DemetF evet bizimkife duruyor hatta bı kaç gündür iki üç adım atıp oturmaya başladı bakalım artık ,😍🧿