Belizinannesii Merhabe normal Sma mama kızıma çok yaradı fakat gaz yaptığı için bırakmıştık tekrar sma vermeyi düşünüyorum sma gaz için olan maması var mı acan ayrıca ?
Ser-123 Belizinannesii sanırım yok canım Kaka sorunu olmasın diye zeytinyapı koydum ben içine rahat kaka yapardı sancı da az olurdu
Tugbaf Belizinannesii ben oğlum aptamil bebelac hip evolvıa gaz sorunu yaşadım aptamil comformil 1 kullandım oda yavan bir mana olduğu için yine değiştirdim sma kullanıyorum çok da memnunum kilo alımı da güzel
Belizinannesii Ser-123 kaka sorunumuz olmadı ama aşırı gaz yaptı gece ağla a nöbetleri tutuyordu gazdan
MiLaninannesi1 Bizim doktorumuz mamasinin içine relaktaz diye bir damla önermişti 2 damla biz öyle yaptık birde mamayı hazırlarken biberonu çalkalamayın kaşıkla karıştırın bununda çok faydasını görürsünüz bende sma kullanıyorum bizimde aynı ama şuan sorun ed3cegim kadar bişey yok🤗
Belizinannesii MiLaninannesi1 bize aşırı gaz yapmıştı geceleri ağlama nöbetleri bile olmuştu o yüzden bırakmıştık
Belizinannesii Tugbaf sma benim kızımıda toparlamıştı ama aşırı gaz yaptığı için mecbur bırakmak zorunda kaldık
Tugbaf Belizinannesii benim oğlumada yaptı az önce dediğim gibi mama adı üstünde gaz yapıyor üstelik benim oğlum kolik gaz damlası kullanabilirsiniz ve yağ atabilirsiniz içine mamanın
Melikeakiner sma kabıalık ve gaz yapıyor. Anne sütünde bulunan prebiyotik lifler olmadığı için yapıyormuş. Ga zsıkıntınız varsa aptamil conformil veya bebelac gold nutrikonfor alın. Bu mamalar sma dan içerik olarakda çok iyiler.
mutludilek sma bize yaramadı bu arada. aptamil öneririm size yeni çıkan aptamil gaz yapmıyor kesinliklee