[silindi] Kızlar şuan şehirdışındayım ve oğlum yeni ek gıdaya geçti buraya buharda pişirme makinesini getiremedim şu aparatlardan aldım buharda pişirmek için ama havuç tam haşlanmıyor gibi o aparatın içinde kaç dakika tutmalıyım hiç bilmiyorum veya havuç zaten haşlanınca sert mi oluyor normalde de anlayamadım
Burcuercinnn [silindi] Annevebebek.019 instagram sayfasında günlük paylaşımlar yapıyor ekgıdaya geçmiş bir anne,ben oradan takip ediyorum öneririm😊
Sevilayy_1 [silindi] havuç buharda çok yumuşamıyor bende suda pişirdim 🤷🏼♀️Sürekli öğürüyıordu çözümü böyle buldum🤦♀️
[silindi] Gmzcn evet öyle çatalla eziliyor ama çok yumuşak değil bebeğim çiğneöeden olduğu gibi yutmuş kakasında öylece çıkmış havuçlar
Papatyam1703 [silindi] bende havuç verdim 3 gündür hep dediğiniz gibi çıktı ek gıda sürecinde belli bir süre bu oluyormuş
[silindi] Linakaya canım ilk gün parmak büyüklüğündeki kestim sonraki gün de halka şekilde ama yine de aynı
Minikkuslar [silindi] ben de bugun havuç tattiriyorum canım. Suda haşladim süzgeçten geçirdim. Tanesiz yemeye alisinca Taneli şeyler yiyemiyorlarmis galiba. Bu yüzden bir kaşık kadar da catalla ezip içine kattim😊💪
[silindi] Minikkuslar bende dün patatese geçtim kabak havuç patates ve zeytinyağı ile çorba yaptım bakalım uyanınca yedircrm sevicekmi