Zeynolii Kızlar bebeğinizin gaz sorunu için dereotu suyu kullanan var mı ? Bana önerdiler kaynatıp suyunu bebeğe içirdiğinizde gazı azalıyormuş yan etki eder mi ?
Milamoms Zeynolii annem Azerbaycanlı aynı şeyi söylemişti günlerce direttim hayır diye en son çarem kalmadı kabul ettim verdik okadar rahatladı ki ve evet Rusya’da ve Azerbaycan’da eczanelerde satılıyor
yumurtam Zeynolii yine de siz 6 aydan önce bebeğinize anne sütü veya mama dışında birşey vermeyin, bağırsakları tam gelişmediğinden nasıl etki eder bilinmez. Kendiniz deneyebilirsiniz tabi kararınca, sütten geçiyor çünkü
Zeynolii Marianne bana da komşum söyledi Azerbaycanlı doktorlar onlara onu verirmiş gaz için çok fayda ettiğini söyledi
Aslicamm Zeynolii merhaba, bebeğinize öyle şeyler vermeyin emziren annelere bile dereotu çok yemeyin hipnotik ve sedatif etkili diyolar bebeğe yan etkileri daha fazladır yapmayın lütfen
Milamoms Zeynolii yarım demet dereotunu 1-1.5 su bardağı kadar suda 5 dakika kaynat süz kenarda soğusun sonra her gün 1-2 kere 2-3 çay kaşığı ver bebegine
Zeynolii Milamoms bebeğim aşırı gazlı ve çok erken başladı sürekli ıkınıp duruyor inşallah faydası olur