Tubamert Kızlar 5 buçuk aylık oğlum var. Geçen hafta idrar kessinde intihaplanma oldu çok ağlıyordu doktora gittik zimak verdi sonra şimdi sünnet yapalım dedi. Artık çişini yaparken ağlamıyor ama ne gece var ne gündüz sürekli ağlıyor sanki eti bükülüyor gibi aşırı terliyor doktor su ver dedi veriyorum ama çişini az yapıyor aşırı terliyor yatırmaya çalışınca kıyamet kopuyor akşam yanı gece ağlaya zorla yatıyor aç olur diye yoğurt başladım başına gelen varmı uyku düzenini nasıl sağlıyacam tekrar iki gün sonra kontrol var bol çiş yapmassa serum vericem dedi😢
Karadut Tubamert valla bizde böyle sıkıntılar da sünnet olsun derler. Ve bence tam zamanı o kadar rahat ediceksin ki bende 6 aylıktı yaptırdım iyiki diyorum. 🤸♀️
Annesinin-pasasi Tubamert bizim de idrar yolu enfeksiyon var bugün 3. Serumu takacağız öncesinde de bi hafta iğne vurduk çok geçmiş olsun canım
Tubamert Karadut aynen hemen yaptıracam kaka yaparken zorlanıyor günde 4 5 defa yapan çocuk zorla iki defa yaptı acaba doymuyor mu
Karadut Tubamert Bence cok normal benim oğlumun hiç yapmadığı bile oluyordu. Kaka yapmıyorsa kilo alıyor demişti doktor. Önemli olan çiş yapıyorsa ordan anlarsın doyup doymadığını. Sünnetten sonra bütün sıkıntısı gider inşallah.
Tubamert Annesinin-pasasi çok geçmiş olsun bol su içirdik geçti çok şükür seruma gerek kalmadı çok geçmiş olsun canım