Tugbain41 Oğlum 9 aylık, ek gıdaya başlayamadık. Kilo alımında bir sorun yok vermiyor da çok almıyor da. Öğürüp kusuyor. Reflü olabileceğini düşünüyoruz. Böyle bir şey başına gelen var mı ? Neler yaptınız ? Nasıl atlattınız bu süreci ?
Asyos1234 Tugbain41 neden ek gıdaya başlamadınız ek gıda ile beraber kusma çoğu zaman yok olabılıyor çok geç kalmışsınız bi an önce başlamalısınız
Tugbain41 Asyos1234 isteyerek yaptığım bir şey değil bu malesef. Yemek istemiyor sadece emiyor. Pütürlü şeyler verince öğürüyor kusuyor. Bu sefer emdiği sütte çıkıyor midesinden. Çorbaları yemiyordu. Bu ara zorla da olsa yediriyorum yemek istemiyor. Zorlamak iyi değil biliyorum ama alışması için yemesi gerekli.
Hllsyma Tugbain41 merhaba benim kızım da aynı yeni post açtım hatta 9 aylık benimki de bazen çok güzel yiyor ama bazen de sanki boğazına takılmış gibi kusuyor ne yediyse canım çok sıkılıyor yarın doktora götürcem bende :(
Tugbain41 Hllsyma yarın gittiğinizde doktorun ne dediğini bana da yazabilir misiniz acaba ? Umarım kötü bir şey değildir 🤲