The_Ana O kadar iyi geldiki anlatamam daha ayıkamadım ama bazen ev işlerini salmak gerekiyor ya biz daha önemliyiz
Annecik34 The_Ana bende fırsat bulunca uyuyorum onu alıp hem emziriyorum hem uyuyorum napalım bizde de direnç düşüyor bazen taş değiliz ki 😀
Aslihan95 The_Ana bir kaç gündür bende evin şu işini yapayım bu işini bitireyim diye kendimi yipratiyordum o kadar mutsuzdum ki bir sabah bebeğimle bir uyuya kaldım. Gerçekten o kadar çok mutlu uyandım ki cidden bazen salmak gerekiyor
zeynakiz Berilsmom13 4 günlük sezeryan doğumlu bir anneyim kızım için iyi olacağım diye kalkıyorum onunla vakit geçirmek sanki bana ilaç oluyor🥰
The_Ana Aslihan95 vallahi öyle dağınıksa bırak kalsın valla ölüyoruz kıymetimizde bilinmiyor zorumuz neyse yat gitsin
Hfsrmznn The_Ana evet bende keşfettim bikac ay önce saliyorum.artik herşeyi bebeğim uyudukca bende uyuyorum ohh miss şimdi de uyutuyorum hemen gidicem canım yatağıma 😁😁😂
Berilsmom13 zeynakiz evet canım bebeğinle ilgilenmek iyi geliyor ama yinede dinlenmeye bak kendini yorma bırak işleri eşin yapsın veya yanında biri varsa ona söyle ama bolca dinlen kendini zorlama dikişlerine falan bişey olmasın
aselsua The_Ana sabahları emdirip altını aldıktan sonra bende onu koynuma alıp yatıyorum çok iyi geliyor ev işi her türlü görülür biraz kendimize zaman ayıralim 😋