Seraplavin Kızlar bebeğim henüz 2 aylık meme emmiyor memeye gelince ağlıyor yüzüyle eliyle itiyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz geri tekrar nasıl emdirebilirim?😓
Maysakusunannesi Seraplavin duşa girn canım benmde 1 bucuk aydır meme reddi var bi şekilde emiyor ama uğraştırıyor malesef. Emzik biberon vermeyn diyolar ama ben dayanmıyorm aç kalcak dye sütümğ veriyorum napım
Sinemolojib Seraplavin canim meme ucun var mi. Sütün cok geldiginden yutkunmasinzor oldugundan emme zorlugu yasiyordur. Biraz onden sütünü sagip vermeyi dene. Eger Sütün az ise de artırma yollarına bak Bol yeşillik uyku gibi
Seraplavin Maysakusunannesi ay valla canım onuda denedim olmadı slikon uç aldım onda da emmedi ne yapıcağımı şaşırdım inanki😩
Maysakusunannesi Seraplavin ya emzirme danışmanı bana biberonu brak dedi ama ben braz biberonla süt içiriyom tadını alıyo sonra meme veriyorum (silikon uç kullanıyorum zaten) öyle emiyor işte. Uyurken emziriyorum genelde dha rahat kanıyo. Valla ağlamasından başım şişmişti artık. Tüm süt ürünlerini yemeyi bıraktım oda büyük etken oldu Hoplata zıplata ayakta emiyo 45-50 dakka tutması için ugraşıyordum bu ara işte biberon taktiği yapıyorum napcagımı şaşırdm
Nigargrtl26 Canım istersen ayakta emzirmeye çalış , oğlumun da oluyoru öyle arada ayakta emziriyodum. Emmek istemeyince zorlamıyorum çünkü sonra inadına daha da istemedi .