Fatma123456 Anneler oğlumu yarın genel anestezi ile sünnet ettiriyorum dualarınızı eksik etmeyin bakımı hakkında bilgi sahibi olan anneler yardımcı olursanız çok sevinirim
esraeerdogann Fatma123456 neden genel anestezi tercih ediyorsunuz acaba narkozu vücuttan atmak zor o yüzden soruyorum yanlış anlamayın beni bebeğiniz daha ufak keşke bölgesel tercih etseydiniz
nazlimom_ Fatma123456 biz bölgesel sünnet ettirmiştik lokal anesteziyle geçen hafta oldu bence genel anestezi cok gereksiz sünnet 10 dk sürüyor bebeğiniz boşuna narkoz alıcak bence baska yere yaptırın
Fatma123456 esraeerdogann olduğum bölgede böyle yapıyorlar bende tedirginim ama bebeğim çok fazla hareketli bölgesel imkansız gibi bişey bizim için evde yaptırmaya da cesaret edemedim asgari ücretle gecindigimiz içinde özel de çok pahalı
Fatma123456 nazlimom_ teşekkür ederim cevabınız için evet haklı olabilirsiniz ama cevaplarda soledim nedenini
esraeerdogann Fatma123456 normal şartlarda bölgesel olmalı zaten çok minik ama devlet böyle yapıyorsa rtık yapacak bişey yok
nazlimom_ Fatma123456 doktorlar bilgi veriyor bakımıyla ilgili yalnız klips cıktıktan sonra 1-2 gün daha bardak dursun demişti ben 3-4 gün bardakla gezdirdim pipisi beze yapıştı gbi oldu ağladı tam iyileşince bardağı çıkardım