HHatice Bunu almayı düşünüyorum kullanan var mı acaba evde faydasını olur mu ? İçine su veya deniz suyu koysak olur mu
BenMathilda HHatice Nebulizatoru ne için kullanacaksınız hastalık içinse evde ne gibi faydası olabilir? eger hava nemlendirici diyorsanız ikisi farklı ürünler serum fizyolojik konuluyor içine ilaç ile birlikte sadece
FatmaKrbkl HHatice bunun içine serum ve ilaç koyulup alt solunum yolu enfeksiyonlarında tedavi amaçlı kullanılıyor, buhar makinesi sizin demek istediğiniz galiba, bende ikisi de var ikisinin de amaçları farklı
Pol34 HHatice buna su koysanız da faydası olmaz. İlaç için kullanılıyor ventolin falan. Su için olanlar hava nemlendirici
HHatice BenMathilda burun tıkanıklığında özellikle kış ayı için evde bulundursam mı diye düşünüyorum ☺️
rua_da_senhora_das_verdades HHatice Ben faydasını gördüm. Farklı bir marka yine mesh modellerden. İzotonik su koyarak kullandım. Bronşiti atlatmamızda katkısı büyük oldu üstelik ilaçsız.
BenMathilda HHatice ancak burun tıkanıklığı için kullanılmıyor, ona hava nemlendiricisi olarak bakmalısınız, Nebulizator ilaç kullanımı için bronşit tarzı hastalıklarda Doktor tarafından öneriliyor