Annecik34 Anneler bebeğinizi yıkarken kulağına su kaçmasın diye neler yapıyorsunuz? Ben ne kadar dikkat etsem de kaçıyor sonra sürekli eli kulağında oluyor. Öneriniz var mı ? Aynı durumu yaşayan var mı ?
ArzuOguz Annecik34 Ben başını en son yıkıyorum başını öne eğip öyle suyu döküyorum kaçsa bile çok bişey kaçmıyor Büyük oğlum alışmış hep öyle eğer başını 😂😂
gulsahakgun Annecik34 Bebek magazalarinda banyo icin kafalarina gecirme aparati satiliyor. Ben onu geçiriyorum hem gozune burnuma hem kulagina su kacmiyor tavsiye ederim
Zehra5050 Annecik34 hiç bişey yapmıyorum suyu dikkatli döküyorum başını eğip kulağına pek degdirmeden
Deletedmom_33 Annecik34 Hiçbir şey yapmıyorum özellikle banyo da kulağına tutup parmağımla içini arkasını yıkarım. Hatta küvete su doldurup bırakırdım hiç kulağına kaçmadı
gulsnmstf Pamuk tikiyorum 😂 ilk başta eşim eliyle kapattırdı kulağını ben suyu dilerdim büyüdükten snra pamuk tikadim
NoThing2Lose gulsnmstf pamuk daha çok su çeker çekme kapasitesi bittikten sonra bebeginizin kulağının içine akar fazla suyu bu daha çok yanlış davranış
Eftelya-29 Hiç birşey yapmıyorum kaçarsa da birşey olmaz ya bir yerde sağlıklı kulağa su kacmasinin sorun olmadığı yazıyordu
Annecik34 ArzuOguz benimki küçük ama kıpır kıpır durmuyor bıraksam ayaklanıp gidecek sabit tutamıyorum başını
Mrvunluu Merak ettiğim ve anlam veremediğim için soruyorum eğer pamuk koyarsak pamuk ıslandığından kulağına akıtmaz mı suyu gerçekten o yöntemi anlamış değilim.
Eftelya-29 Annecik34 o dişten filan olabilir ya da belki de enfeksiyon vardir doktora götürün bir isterseniz hem su kaçma konusunuda sorarsiniz içiniz rahat eder