CAtlas Merhaba herkese 2 aylığız, 3 haftadır her emme sonrası su gibi kusuyoruz bir türlü geçmedi doktor test yapmadan süt alerjisinden şüphelendi su an tüm süt ürünlerini bıraktım ama hala devam ediyor psikoloji kalmadı yaşayan var mı ?
isimsiz___ CAtlas reflü de olabilir benim bebeğim mama yiyordu her yemeden sonra kusuyordu 6 aylıkken falan kesildi kendi kendine benim kızımda reflü vardı
Senibidasanaelikopteryokbuson CAtlas beslenme sonrası dık tutun zorda olsa yarım saat yatırmayın emzırıyosanuz beslenmenıze ekstra dıkkat edın Alerjı suphesı ıcın bu yeterlı degıl bosuna beslenmenızı hemen kesmeyın Reflu olablır o yızden yatak akın veya hep egımlı yatırın Pglum tam 11ayına kadae kustu cunku hıcbıseyıde yoktu Cok beslnıyosa mutlaja saat aralıgına dıkkat edın
Mrysmg CAtlas benimki 3 aylik bu zamana kadar deli gibi kusardi 1 2 hafta anca oldu normal kusali cok az kusuyor. Kilo aliminda sorun yoksa dert etmeyin bence kusmanjn ilacj zaman.
CAtlas Senibidasanaelikopteryokbuson Ultrason da reflüsüne bakıldı reflü yok geceleri 3-4 saatte bir emziriyorum . Emzirdikten sonra direk yatırmıyorum ama yine aynı kusmasının yoğun gelmesi için reflü ilacı verdi doktorumuz, su an biraz ishal gibi yapıyor.
CAtlas Ultrason da reflüsüne bakıldı reflü yok geceleri 3-4 saatte bir emziriyorum . Emzirdikten sonra direk yatırmıyorum ama yine aynı kusmasının yoğun gelmesi için reflü ilacı verdi doktorumuz, su an biraz ishal gibi yapıyor.