Bircicekannesiii Zamanla nasıl çözüm buldunuz bebeğim yatarak emiyor yeni meme reddini aştık ama 4 aylık
Denizanasi92 Bircicekannesiii neden şikayetçisiniz bence güzel benim sırt ağrım geçti 😂😂 şaka bi yana belli bi süre sonra kucakta da emer tekrar ama ben evde hep yatarak emziriyorum hala
Venusum Bircicekannesiii 4.bucuk aylik bizde de aynı ya da gezerek emiyor en azndn gezerek emmesinden iyi diyorm bide aktif emmiyor. Iki cekiyor sonra kimil kimil etrafa bakp gene meme .rwsmen 1 saat sürüyor emsirme
Berilsmom13 Bircicekannesiii kucağına alıp ayakta emzirmeyi dene yavaş yavaş oturmaya başlarsın ben öyle yapıyorum çok alışınca
Bircicekannesiii Denizanasi92 İşte tam tersi canım dışarıda sorun olur diye🤣 Evde güzel ama bide dışarısı var daha yeni aştık meme reddini yatarak emiyor yatarak emerken kucağa alsam bian diye düşündüm öyle uyguluycam bide 🤦🏻♀️
Denizanasi92 Bircicekannesiii dışarıda önce emmez sonra aç kalınca mecbur emiyor benim oğlumda da sorun oldu önce ama sonra alıştı
Ececi Venusum bizim de aynı iki çekiyor bi kafasını çeviyor eliyle tutmaya çalışıyor tırnağı uzunsa tırmalıyor şu ara emme dert bana da 4 ayın dolmasına 1 hafta kaldı bizimde
Gizemlibirisi Emsin nolacak. Ben 2 yaşına kadar kızımı öyle emzirdim. Beraber uyuya kalırdık hatta ne güzel günlerdi. Misafirlikte bile diğer odaya geçer uzanırdım. Tabi aksi durumlarda otobuste dışarda durmadıgında kucagımda emziriyodum.
Bircicekannesiii Denizanasi92 Ay canım bugün tam da dışarı cıkıcam avm de deniycem içimden dedim acaba tutar mı diye demin otururken tuttu bida tutmadı sonra arkasına yatarak tuttu falan derken yeni meme reddini aşıyoruz zaten bugün görmüş olucam
Denizanasi92 Bircicekannesiii emzirme odasından korkabilir örtü alın yanınıza nerde emerse orda emzirin ❤️
Bircicekannesiii Cihangirberna Ben mi beceremiyorum bana mı zor geliyor anlamadım tam olarak yatarak nasıl emziriyorsunuz ben mesela kızın yatıyor yan dönmek istemiyor bende yanına yatıyorum solumu döndüysem yüzüne sağ memeyi veriyorum sola dönüpte solu veremiyorum ya aşağıda kalıyor gibi ondan 🤣🤣🤦🏻♀️🤦🏻♀️