anayimbenn meltmsenturk hayır hiç bir lamba kullanmadım bugüne kadar kendimde ışıkta uyuyamam belki o yüzdendir 🥰
Meovvmeovv meltmsenturk kullandım ben lamba ama çok loş. A101 e gelen prize takılan o lambaları taktım sonra da koridorun ışığını açık olarak kullanmaya devam ettim odaya hafif ışık vuruyor uyandığında beni görmesi için. Görmeyince çok ağlıyor korkuyor
Selencanbaz meltmsenturk bazı geceler tuz lambası kullanıyorum ama beşikle ters istikamette olduğu için sorun olacağını sanmıyorum.
Aysin3838 meltmsenturk kızım hasta odugu için kullandık küçükken daha iyi gözlemlemek için ama şuan kullanmiyorz
meltmsenturk anayimbenn ben kullanıyordum bugüne kadar ama ışıkta büyüme hormonu salgılanmıyormuş kaldırmaya karar verdim
Lidya-t Hiç kullanmadım . Uyumaya geçişte aydınlık olurdu hep her ortamda uyusun diye evin her yerinde uyudu ama uyku aşamasında hep karanlık oldu
melissrn Emziriyorum diye kullanıyordum bende şimdi yazılanları okuyunca şaşırdım kullanmıyım bari emzirmeye kalkınca açarım😀