Ceren_guney02 Kızlar bebeğim 15 günlük ve trendyoldan yenidoğan emzik aldım ağzında tutuyor fakat tam alışmadı yani toplasan 10 dakika tutuyor sonra atıyor gece hiç almıyor,ne yapmam lazım siz nasıl alıştırdınız ve uzun sürdümü alışması🌸
hilalhanim Ceren_guney02 biz aventi kabul ediyoruz sadece meme ucuna daha yakın. Bibs markasında iyi ama onu sürekli değişmeniz gerekiyor
secoz Ceren_guney02 kızım 4.aya kadar öyleydi 🙂şuan 9buçuk aylık alıştı iyice uykusunda bulup emiyor yada oynarken falan eline alıp emmeye başlıyor 🫠
Mrysmg Ceren_guney02 benim kızım 2 aylıktı 10 dk bile tutmuyordu sizinki yine baya iyi kisa zamanda alisir bence. Ben kizima ara sira agzina verdim hep atti sonra bi gün kendi aniden kabul etti yabancilamadi sürekli teklif ettigim icjn
Beren123 Bi ebe de gördüm instagramda bebeğin ağzına emziği girdirirken önce damağına değdirin diyordu bi deneyin isterseniz
mammacitahll_1 Merhaba, sorumu mazur gör lütfen bu emzik kullanmak istemede ki ısrar nedir ki merak ediyorum mesela kullanmasa olmaz mı? Samimi olarak soruyorum benim atladigim bı nokta mi var acaba diye, 30+1 günlük bı anneyim henüz hiç kullanmadim
Ceren_guney02 mammacitahll_1 bebek tokken bile sırf uyumak için emmek istiyor ve geceleri bu beni çok zorluyor emzirdiğimde fazla sütü kusuyor buda onu rahatsız ediyor
Beren123 mammacitahll_1 merhaba bende sizin gibi düşünüyordum ilk başlarda fakat bebeğimi alıştırdım ve şimdi iyi ki diyorum en başta kolay uykuya dalmasına yardımcı oluyor ağladığında sakinleşmesini sağlıyor.Benim fikrim kurtarıcı emzik
hilalhanim mammacitahll_1 sizi emzik olarak kullanmaya başladığında, gücünüz tükendiğinde emziğin ne kadar iyi buluş olduğunu anlıyorsunuz. İnan gram vermek istemiyorum ama benim gücüm kalmıyor. Kırkım çıkmadan 10kilo verdim 2aylıkken tüm doğum kilom gitmişti.
mammacitahll_1 Beren123 Elbette emzik kullanmayan anne sayısı 10 kişiden belki 2 kişi falandır zaten, ben de şuana kadar sıkışmadım henüz bakalım katı değilim bu konuda zaman ne gösterir bilmiyorum evde var bitane duruyor alındığı gibi
mammacitahll_1 hilalhanim Çok haklısınız ben henüz vermedim hiç.Benim de yoruldugum zamanlar oldu şimdilik sabredebildim bakalım ne zaman pes edicem 😊