Hellomoto Kızlar yardım edin altta 2 ustta 2 dişi geliyor mememi ısırıp çekiyor artık emerken aciyor bugun hiç bırakmadan ısırdı canım yandı istemeden kafasına çok az vurur gibi yaptım sonra pişman oldum 1 yaşına girecek ne yapmalıyım
Hellomoto Sadece sağ tarafı emiyor 2 memem farklı duruyor ucu birisi alta bakıyor diğeri dik duruyor emerken üstüme çıkıyor
balpetegimeto Hellomoto bende sadece sağ meme emziriyorum nerdeyse ben yazdım sanıcam bunları aynı şeyler hep 😄
Hellomoto Hellomoto gogusum küçük zaten halam memeyi kestikten sonra tamamen gogusu kaybolmuştu erkek gibiydi acaba bende mi öyle kalcam çok korkuyorum
balpetegimeto Bi bilen varsa aydınlatsın gerçekten bazen gözümden yaş geliyor bilerek yapıyor bazen tepkimi ölçüyor hiç sesimi çıkarmadan bıraktırıp ısırdığı için kapattım diyorum sadece bilmiyorum anlar mı, 1 yaşına 3 gün önce girdi bu arada
Hellomoto balpetegimeto evet bilerek yapıyor nasıl anlatabilirim ki bilen varsa söylesin. Kapatınca yine ağlıyor istiyor oyun yapıyor. Bi tarafı emerken diğerini oynuyor eliyle ucunu çekiyor cimcikliyor
balpetegimeto Hellomoto ağlıyo evet sarılıyoruz biraz ondan sorma tekrar açıyorum mecbur emmek istiyo çünkü ama ikincide de yaparsa açmıyorum artık dikkatini başka yöne dağıtmaya çalışıyorum