Aysegul93 Busra1999 markası önemli değilde 3 4 saatte bir verebilirsin cc olarakta valla her bebe değişiyor
Nurrygz Busra1999 benimde 3 aylık doktorumuz 3 saate çıkarabilirsin demişti ama brn gündüzleri 2 saatte bir geceleri 3-4 saate yeni anca geçtim gündüz uyuyorsa 3 saat bekliyorum sonra uykuda yine veriyorum
smyra102030 Busra1999 iki saate bi 120verıyrm bebege göre değişir sanrm iştahlı bı bebek bnmko kılomzda yerınde
Idontmuhattap Aysegul93 3 4 saat fazla değil mi benimki beklemiyor hiç tabi bebekten bebeğe fark vardır
Busra1999 Idontmuhattap ben en az 3 saate bir veriyorum onu bile zoraki içiyo sizinki kaç aylık kaç saate bir veriyosunuz kaç cc ?
Aysegul93 Busra1999 3 aylıkken 3 saatte veya 4 saatte 90 cc anca içerdi iştahsız bir bebekti şimdi 8 aylık hala iştahsız
OykuAlya Golden goat kullanıyoruz. 2 buçuk 3 saatte bir 120 cc içiyor. Gece bazen 4 saat uyuyor. Kilomuz üst sınırda olduğu için daha fazla arttirmiyorum şuanda. 3 ay 15 günlüğüz
OykuAlya Mehtap-37 bilemiyorum ki. Yerli üretim olan keçi sütü bazlı mama var o olabilir sizinki. Biz onun içeriğini begenmemistik eger oysa ben kızıma da golden goat kullanmıştım. Oğlumda da onu kullanıyorum çok memnunum.
Mayazim Benim bebeğimde 3 aylık sütüne bağlı sütüm az olduğunda 3 saatte bir 120 CC çok oldugnda sütten sonra 90 cc
Mehtap-37 OykuAlya evet yerli üretim ben de zaten bir ay daha devam edeceğim sonra doktorumuz değiştirecek
Busra1999 adakuzum 3\3.30 saate 120 cc oda uyuya kala kala yavaş yavaş dinlene dinlene en zorlandığım şey mama içirme zaten