kiymetuzr 3 hafta 3 günlüğüz irkilmelerimiz çok arttı teyzeleri Sesten ya da uyurken sessiz ortamda oluyor 🥺
Elika00 kiymetuzr gözetim altında tutun ve mutlaka video çekip doktorunuza gönderin. Szin irkilme dediğini tıp dilinde farklı olabilir. Ama evet bebekler irkilebiliyor benim bebeğim 7.5 aylık doğuştan beri yapıyor o irkilmeyi ben hiç yakalayamadım videoya bu aralar baya azaldı ama sanırım 1 yaşına kadar geçecek. Önceden günde 1-2 kesin yaparsı
kiymetuzr Elika00 video yakalamaya çalışıyorum Sese tepki verdi ilk irkilmeyle daha sonra uyurken korkuyor irkiliyor
mlkbykk kiymetuzr uyurken benim oğluma da oluyordu hatta korkup çocuk nörolojisine götürdüm hiçbir şey çıkmadı. Doktor normal olduğunu söyledi. Zaten 4. aydan sonra da geçti
Elika00 kiymetuzr uyurken olması çok normal olmayabilir gerekirse kamera yerleştirip bir doktorunuzla görüşmenizi öneririm ☺️ Ancak paniklemeyin çok normal bir durum da olabilir. Doktorunuzla video ile mutlaka haberleşin
Elika00 ikiminik16 evet geçti hani bizlere de olur ya böyle ürperti gelir şeytan yokladı falan deriz halk arasında. Büyüdükçe farkettim benim oğlum erkek. Çişini yaparken bazen hala yapıyor. Sanırım erkek çocuklarında öyle bir refleks mi artık neyse öyle birşey olabiliyor.