Denizanasi92 Azramina 38 i geçmiyor diyorlardı sanırım. İshal , iştahsızlık , sürekli emme , uyku kalitesinin bozulması bildiklerim bunlar. Bende bekliyorum 🦷😄
Esoca38 Azramina benim alt dişlerde pek birşey olmadı ama üst disinde 39 u gördüm. Kafası çok fazla atesliydi. Huysuz sürekli ağlıyordu. Uykudan defalarca uyaniyordu. Diş çok zor bir dönemmis 🤦
Minikprensesinannesi892 Azramina bol miktarda salya, ishal, istahsizlik, kusma, huzursuzluk, uyku bozuklugu, elleri surekli agiza sokma, ateş ama bunların hepsi olacak diye bir şey yok. Her bebekte farkli belirtiler gösteriyor umarim siz en hafif sekilde gecirirsiniz 🥰
Deniz3551 Azramina bizde dis saniyorduk 38.1i gorunce doktpra gittik bogaz yolu enfeksiyonu olmus.surup verdi.gunde 3 kere iciyor.yukselmedi bi daha atesi
Azramina Denizanasi92 38.4 oldu 😞 iştahsızlık , huysuzluk var . Dişten başka bir şey olabilir mi ? Diye korkuyorum
Mom0008 Diş ateşi 38 ş geçmez dedi doktorum ve dirençli olmazmış bende hep diş sanıp enfeksiyon geçirenlerdeniz dişte hiç ateşi çıkmadı hatta son büyük azıları çıkardı suanda sadece uyku ve huysuzluk sorunu oldu
Azramina Mom0008 calpol verince geçiyor . Bizimki de enfeksiyon olabilir o zaman 🥲 ne enfeksiyonu oldu ?
Mom0008 Calpol verince tekrar kaç saat sonra çıkıyor ateşi crp 70 kere çıkmıştı bizim üşütme yada Boğaz enfeksiyonu
Azramina Deniz3551 aynen bizde şimdi acilden geldik . Boğazı enfeksiyon kapmış dedi . Hangi şurubu verdi size
Mom0008 Azramina bizimde öyle oldu maalesef şuan diş çıkarıyor ishal be huysuzluk yaptı sadece çok geçmiş olsun