Btlervtgr Hayırlı akşamlar kızlar 🌸 İdrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı evde yaptıklarınız neler ilk defa geliyo başıma daha önce yaşamamıştım yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Jelibonsmom Btlervtgr merhaba 🌞 bol sıvı tüketmeli, bez değişin sıklıkla, altını yıkayın, kakayı bekletmeden temizleyin geçmiş olsun
kuzey-21 Btlervtgr doğal yollara hiç bakma derim. Kaç sene çektim o enfeksynu. İlerledikçe böbreklere kdar ağrı veriyor. 3 gün hastene de yattım damar yolundan ilaç aldım da öyle atlattım. İlerlemeden hastaneye gidin. İlaçla düzelir hemen
Btlervtgr BenMathilda Oğlum 15 aylık antibiyotik verir mi ki doktor emiyo çok olmamada teşekkür ederim canım bu arada 🌸
BenMathilda Btlervtgr Evet emzirirken de kullanılan antibiyotikler var, kadın doğumcu reçete edecektir
Btlervtgr Jelibonsmom canım teşekkür ederim ☺️ Yanlış anlaşıldım galiba bebeğim değil bende var enfeksiyon 😔
Btlervtgr kuzey-21 Aldım randevu Cuma’ya canım çok çok teşekkür ederim ☺️ Korkuyorum aslında ama çaresinede baktırmam lazım haklısın
kuzey-21 Btlervtgr korkulacak kötü birşey değil. Sadece zamanla idrarını tutamıyorsun daha doğrusu damla gelse çok geldi sanıp hemen WC ye gidiyorsun ve yanma oluyor sonra böbrek ağrısı oluyor. Tuvalete girmekten okdr çok bıkmıştım ki bir gece bez bağladımı bilirim 😀
kuzey-21 mucizevar üroloji bakıyor canım ona git. Eğer daha önce ilaç kullanıp geçmediyse söyleyin. Bana yine ilaç yazıyordu ben sürekli ilaç kullanıyorum geçmiyor dedim yatış yapalım damar yolundan verelim ozaman dedi. Yattım öyle kurtuldum. Kaç senedir de olmadı hiç şükür.
mucizevar kuzey-21 çok geçmiş olsun canım.yenidogan bebegım var yatış derse yatamam da ama bi gideyım ben ürolojiye