nuurgc Dün doğum yaptım kızım güzel emiyor göğüsümü fakat sütüm gelmiyor hiç sıvı da gelmiyor ne yapmalıyım mama veriyorum ama günde kaç kez mama vermek onu doyurur lütfen yardım
Bihteeeer nuurgc sıcak duş alın göğüslerinize masaj yapın duşta kuru incir hurma falan ye bol su iç birde emzşr devamlı gelecek öyle öyle ama sarılık olmaması için maması ver devamlı
Samyeli008 nuurgc Canım göğsünü sıcak suyla yıka ben sıcak duş aldıktan sonra gelmişti sütüm bir de sağım yapmayı deneyebilirsin. Hiç mama vermedim o yüzden ne kadar gerekir bilmiyorum
Ogzshn nuurgc sen azimle emzir sütün gelir inşallah canım. Mamayı ne kadar vermelisin bilemedim içtiği kadar desem şuan o doyduğunu hissetmez
Melisanur nuurgc yenidoğan bebekler 30 CC iki saatte bir olarak verdim kızıma ki hala öyle beslenmemiz sütüm az geldiği için doymuyordu ilk günler 30 CC iki saat arayla gündüzleri geceleri de 3 en geç 4 saatte bir mama yedirdim
Ysgl26 nuurgc 2 saatte bir 30 cc yeter canım şimdilik. Ama mamadan önce mutlaka emzir sık sık emzir ki bebek emdikçe süt gelecek. Onun dışında bol su iç ılık duş al ve bebek uyudukça sen de uyu. Dinlenmeden süt olmuyor malesef..
hemsire09 nuurgc hoşaf, incir, kuru dut, hurma bunlar sütü arttırır canım duşa gir göğsüne sıcak suyla iyi bir masaj yap ovalaya ovalaya. Benim tam anlamıyla sıcak duştan sonra gelmişti sütüm. Banyoda tarakla göğsü tarayan da var işe yarıyor diyorlar