MissMuso Bebeğim yaklaşık 3 aylık ve yüzünde çok kuruma oluyor kızarıyor. Organik doğal içerikli bir krem arıyorum. Piyasa da bir çok marka var ama emin olamadım. Kullanan tecrübe eden anneler krem önerisi alabilir miyim?
Anonim81 MissMuso hindistan cevizi yağı doğal nemlendiricidir. Kremler gözenekleri tıkar piyasada doğal bulmak zor.
Ayseciginannesi MissMuso benimkide ayni sekilde. Mustelanin losyonunu kullandim hic fayda etmedi bide kizardi benek benek oldu surunce
Sedef1303 MissMuso doğduğundan beri zeytinyağ kullanıyorum. Tirilyeden anne bebek serisi. Hiç krem sürmedim, güvenemedim.
gocebebirbayan Canım ben mustelanın kremini almıştım. Gelecek ay doğumum çok öneren var. Bak istersen https://ty.gl/hxcht5kk5q
MissMuso Anonim81 bende ondan tedirginim canım ama öyle bir devirdeyiz ki yağ alayım diyorum onunda doğalı kalmadı neredeyse
gocebebirbayan MissMuso ben yüz için bu linkini attığım stick krem i aldım. Vücudu için de pompalı olandan aldım. İnstagram da bayan mütüşlü var takip ediyor musun bilmiyorum. Kendi kullanıp öyle tavsiye veriyor. Bende ondan bakıyorum bazen kararsız kalınca 🙈