minik_koalam Hanımlar bugün tesadüfen ablam gördü üstte beyaz incecik bişey ve diş dedi ama inanmadım, biraz önce süt verince de göğsümü çekiyordu ve sanki ısırdı gibi hissettim resmen bu normal mi bu kadar erken çıkarması var mı bu durumu yaşayan
Betul-08 minik_koalam benim bebeğimde 2 ay 5 günlük bende dişten şüpheleniyorum anlamadım olabilir mi
MasalElaa minik_koalam benimde ayni zamanlarda cikti zannettim hatta salataligi bile siyiriyodu sonra geri gitti
Birdirbire minik_koalam benim arkadaşımdansa vardı beyazlık gibi doktor diş incisi demiş zamanla geçiyor demiş
Gisemm minik_koalam oğlum 3 aylikti çıkarttı ben huysuzlugunu dişe vurunca millet üstüme gülmüştü 10 güne patlayınca millet bayağı şok olmuştu. Olabilir yani anlamak için çay bardağını damagina dokundurun ses geliyor mu die öylece anlayabilirsiniz 😃😃
minik_koalam Birdirbire oda olabilir aslında ama sabahtan beri her süt içtiğinde mememin ucunu çekiyor
minik_koalam Gisemm şimdi uyudu yarın öyle deneyeyim, inşaallah değildir çünkü çok çok erken diş için
Ozlem2904 minik_koalam daha çok küçük ama diş genetik biraz. Bebeğim o yaşlarda damagyla eziyodu göğsümü ve coooook aciyordu
minik_koalam Ozlem2904 büyük oğlum da erken çıkardı ama bu kadar erken değil 6 aylıktı çıkardığında, benim de sabahtan beri her süt içtiğinde mememin ucunu çekiyor diş etiyle