Efom_ Kızlar 75 günlük bebeğim var. Normalde aptamil conformil devam sütü kullanıyorduk ama aldığımız markette tükenmiş artık gelmeyecek dedi biz de doktorun tavsiyesi üzerine hipp conbiotik aldık ama nasıldır sizce faydası oluyor mu bebeğe ? Kilo aldırıcı mıdır ?
Emineufk Efom_ hipp organik kullanıyorum hem sindirimi çok kolay bi mama hem güzel kilo aldırdı tavsiye ederm
Emineufk Efom_ hipp organik kullanıyorum hem sindirimi çok kolay bi mama hem güzel kilo aldırdı tavsiye ederm
SukranUras Efom_ biz 1 seneden fazla kullandık hipp combiotik ne gaz problemi yaşadık ne bişey 👍🏻 kilo alımı da hep iyiydi hiç geriye düşmedi 🌸
Efenin_annesi Efom_ bütün mamalar kilo aldırıyor ama her bebekte farklı oluyor. Kabızlık gaz gibi hipp benim oğlumda acayip gaz ve kabızlık kaptı. İyi diye büyük kutu aldım bitsin diye aptamille karıştırıp verdim
Bulutkbr Efom_ conformil den sonra sıkıntı yaşayabilirsiniz conformil gazlı bebekler için hipp ağır gelebilir biz hip denedik ama mahvetti oğlumu aynı gün gittim conformil aldım inşallah siz sıkıntı yaşamazsınız