KbraYavz Bebeğim sütüm yetmesine rağmen doymuyor bu nedenle doktor mama takviyesi vermemi istedi. Aptamil aldım 1 gece içti daha asla içmiyor bugün doktor sma önerdi onu da aldık ama gene içmiyor ve ben biberon kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Biberonu tutmuyor dili ile geri itiyor beni emiyor yalancı emzikte emiyor ama biberon kabul etmiyor chicco natürel feeling biberon 0.6 ay almıyor normal eski biberon denedik onu da almıyor 🤷🏻♀️
Selin1234 KbraYavz wee nin anne ucu gibi olan anti kolik biborunu var onu alıp deneseniz yada kasik biberon denesen onunla icer
Dolores KbraYavz belki de mamayı istemiyordur. Benim bebeğim de biberon tutuyor ama içinde sudan başka bir şey varsa içmiyor. Tuhaf bebekler 😀
Zeynephilalll Benim kızımda reddetti mamayı. Avent, Lansinoh, chicco, nuk , wee baby, tomme tippe hepsi var şuan evde hepsini denedik. Lansinoh gerçekten çok iyi bebeğimin en sevdiği biberon sonrasında da nuk güzel onunla da içiyor.
KbraYavz Dolores suyu da denedim onu da icmedi eğer icseydi dediğiniz gibi mama istemiyor diye düşünecektin 😊
[silindi] KbraYavz avent natural +0 kullandım kullanıyorumda hala ona alıştı NUK da aldım onu tutmuyor mesela. Natural daha uygun geldi ağız yapısına