Mucizegebelik Her bebek kendine özeldir cümlesini ekleyerek genel olarak hangi aylarda emekledigini merak ediyorum. Ona göre aktiviteler planlıyorum. Suan 5. Ayimiza giriyoruz tam donmelere başladı. Arkasına emekler mi merak ediyorum
Lulemom Mucizegebelik 9 aylıkken emekledi. Üstelik emeklemesini de istemiyordum direk yürüsün diye. O yüzden pek emeklesin diye yere koymadım. Ama nasıl olduysa emeklemeyi öğrendi. 13 aylık hala emekliyor. Yürümeye hiç niyeti yok
Suzi-12 Mucizegebelik 10 aylıktı sürünüyordu 12 aylıkken yürüdü 14,5 aylıkken emeklemeyi öğrendi kızım ☺️
Mucizegebelik Deletedmom_21 benim yavrum bugun arka arkaya emeklemeye çalıştı annem bunu gtün gtün gidiyor olarak soyluyor 😊 acaba normalde emekler mi yoksa hep buna mi alışır gider konu aşikâr
Mucizegebelik Pirayeada ben hep yumuşak zemine koyuyordum sert zeminde bence daha iyi performans sergiler diye düşünüyoruz deneyerek göreceğiz
Elcinn 9aylık hala emekleme yok döne döne gidiyor koltuk altına bide ben yürütüce koymadım hiç adım da atmıyor acaba yanlış mı yaptım ama çok hareketli kızım
lalbg Mucizegebelik 2. Ayından itibaren egzersiz yaptırmıştım çok. Yüz üstünü çevirip ellerimle ayaklarını destekliyodum. Çok kısa sürelerle başlayıp gün geçtikçe süreyi uzattım. Tam net hatırlayamıyorum ama 6-7 aylıktı emeklediğinde. 9-10 aylıkken ayağa kalkıp tutunmaya başlamıştı. 1 yaşında yürümeye başladı😊
Sudee96 Mucizegebelik benim kızımda 4,5 aylık tam döndü 7.ayın içinde emekledi 8aylıkken tutunup ayağa kalkmaya başladı
Nereleregidem Mucizegebelik benimkini bırakıyorum yere dönüp emeklemeye çalışıyor daha erken olduğu için basaramiyor ağlıyor 😆 dört aylık olacak merak ediyorum ben de her gün sinir krizi geçiriyor