Hafsa1601 5 bucuk aylik bebegim var ve ben hamileyim 😧nasil bir surec beni bekliyor..benimle ayni durumda olanlar
Hemsire25 Hafsa1601 canım benim 🌸hayırlı uğurlu olsun Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🍇illa ki zor dönemler geçireceksin ama geçeceğine de eminiz . Sonradan iyi ki olmuş diyeceksin
DarkSwan Hafsa1601 Benim bir tanıdığım var, ilk bebekleri tüp bebek, nasıl olsa tedavisiz olmuyor diye korunmamışlar. İkinci gebeliği ikiz bebekle taçlanmıştı. İkisi bir arada büyür. İlk başlarda biraz zor olur ama ileride yaşları birbirlerine yakın olur. 🌸
Cagla15 Hafsa1601 sizinli ayni durumdayim. Bir oglum var 6 yildan sobra 2. Tup bebekle oldu. Ve ben su anda 2 bucuk aylik hamileyim oglum 11 aylik. Ilk duydugumda sok yasadim aldirmayi bile dusundum sonra yapamadim. Calisiyorum bir de.
Minikkmr Hafsa1601 inanmıyorum benim de kızım tüp bebek tedavisiyle oldu ve çok da önemsemiyorum korunmayı. Bebek olmama sebebiniz neydi
Hafsa1601 Hemsire25 cok tesekkur ederim bu guzel yorumunuz icin 🌼insallah saglikla hayirla vede guzel ahlakla buyuturum
Hafsa1601 [silindi] yok korunmuyodum .tuplerim kapaliydi tedavisiz olmaz diye dusunmustum ..olmazlari oldurdu Rabbim
Hafsa1601 bebitonunannesi_ kızım tedaviyle oldu tuplerim her ikiside kapaliydi ..nasil olsa olmaz diye korunmuyorduk .
Sayka Hafsa1601 güZel duygu bende doğumdan 6ay sonra hamile kaldım iksi birlikte büyüyor çok şükür. Sağsalim kucağınıza alın inşallah
ikiPrensesAnnesi20 Hafsa1601 ben öyle olmuştum şuan büyük kızım 2yasina girmeye az kaldı küçük kızım da 7aylik biraz yorucu oluyor ama idare ediyoruz
Furkan_umeyr Hafsa1601 ilk bebeğim 6 aylık yeni olmuştu 2. Bebeğime hamile kaldığımda ilk olanki gibi geçmek bilmeyen günler yok hamilelikte onunla ilgilendiğiniz için bi bakmışsınız gün gelmiş doğmuş kıskançlık uzun bir süre olmuyor ama hep temkinli olmalısınız başbaşa bırakmama konusunda yardım eden kayınvalide anneniz varsa mis gibi oluyor açık ve net ikisini birden büyütmek en güzeli ama ben kendim baktığım için yeri geldiği zaman deliriyorum hersey ama hersey bir yana RABBİM RIZKINIDA SABRINIDA VERİYOR BUNU UNUTMAYIN
Hafsa1601 Furkan_umeyr tek bakiyorum ama insallah ustesinden gelirim zor olacaginin farkindayim ama dediginiz gibi rabbim sabrini da veriyor 🌹tesekkurler
Hafsa1601 Tosbikkkk çocugum olmuyordu rahim filmi cektirmistik iki tüpümde kapali cikti tup bebek tedavisiyle kızım oldu demek açılmış ki hamile kalmisim