Tgbtn Bebeğim 5 ay 12 günlük ilk dişimiz çıkıyor ve emmiyor emerse de çok az emiyor normal bir şekilde uyku halindeyken emzirebiliyorum sadece ne yapmam gerek bilmiyorum siz bu durumu nasıl aştınız , sizin bebekleriniz nasıldı bu zamanlarında ??
Saykoogg Tgbtn diş çıkma süreçlerinde bebekler memeyi reddedebiliyor ama gecici durum korkmayın tekrar emicektir
Bilgesmoms Tgbtn uyku halinde emzirmeyi deneyin uykuya dalarken alın kucağınıza diş çıkarma döneminde son derece normal bir de bu aylarda diş olmasa da meme reddi olabiliyor
Nihalipek91 Tgbtn merhaba uzun zaman olmuş siz postu açalı ama merak ettim bebeğiniz memeye döndümü tekrar?Biz de şu an meme reddi yaşıyoruz
Kumsalinannesi1209 Bende yeni anneyim daha 5 günlük bilgim yok canim üste ciksin diye yaziyorum. Allah yardimcin olsun inşallah en kolay şekilde atlatirsiniz 🥰💕
Tgbtn Nihalipek91 yani süreki uyku halinde emzirmeye çalıştım 2-3 hafta sürdü. Emzirme aralarını açtım önceden 2 saatte emziriyorsam 3 saaate çıkardım emzirme aralarını çok gazla teklif etmek de red sebebi olabiliyormuş bazen.